3D tlačiareň Builder Extreme 2000 PRO

icon na objednávku 10 dní   |   Builder
3D tlačiareň Builder Extreme 2000 PRO Viac …

Vážený zákazník, tento tovar je na dopyt. Neváhajte nás kontaktovať a my Vám spravíme cenovú ponuku.

Jednotka:
ks
Kód 2:
68037
Značka:
3D tlačiareň Builder Extreme 2000 PRO

Builder Extreme 2000 PRO je jednou z najväčších veľkoformátových 3D tlačiarní dostupných na trhu.Maximálny objem tlače je 700x700x1700 mm (XYZ). Extreme 2000 PRO je vybavený prvkami, vďaka ktorým je veľkoplošná 3D tlač bez starostí. Funkcie, ako je detekcia vlákna a systém UPS, ktorý obnoví tlač po výpadku prúdu, z neho robia spoľahlivý stroj na tlačové úlohy trvajúce aj stovky hodín.
Systém uzamykania dverí, vzduchový filter BOFA a 7-palcový dotykový displej z nej zároveň robia užívateľsky príjemnú, profesionálnu a zároveň cenovo dostupnú 3D tlačiareň. Dodávaná súprava príslušenstva obsahuje trysky 0,4, 0,8 a 1,2 mm a potrebné nástroje na údržbu.Builder Extreme sa dodáva so softvérom na krájanie Simplify3D a optimalizovanými profilmi FFF pre trysku 0,4, 0,8 a 1,2 mm.

7-palcový dotykový displej – ľahko použiteľné rozhranie
7-palcový dotykový displej vám umožní mať plnú kontrolu nad Extreme 2000 PRO a tlačeným objektom. Môžete ovládať teplotu trysky a lôžka, ale aj nastavovať svetlo, vykonávať výmenu vlákna a mnohé ďalšie. Navyše si môžete prehrať inštruktážne videá údržby. Pomocou palubnej kamery môžete sledovať priebeh tlače priamo z vášho mobilného zariadenia.

Dual-Feed extrudér – najuniverzálnejšie riešenie
Inovatívny a všestranný extrudér s priamym pohonom bol navrhnutý interne pre nepretržitú tlač 24/7.Extrudér Dual-Feed je schopný tlačiť dvojfarebné predmety, ale môže sa použiť aj ako mono extrudér pri vkladaní 2 rovnakých cievok vlákna. Ľahko vymeniteľnú trysku možno vymeniť za trysku s menším/väčším priemerom, aby sa optimalizovala kvalita tlače v závislosti od času.

Plne uzavreté puzdro
Plne uzavretý kryt v kombinácii s vyhrievaným lôžkom priaznivo ovplyvňuje kvalitu tlače objektu, ale tiež znižuje hlučnosť stroja o 40%. Priehľadné dvierka umožňujú neustále sledovať proces tlače. Z bezpečnostných dôvodov je možné dvierka otvoriť len vtedy, keď je tlač pozastavená. Extreme 2000 PRO je pripravený na integráciu vzduchového filtra a k stroju možno voliteľne pridať odsávač vzduchu BOFA.

Dizajn
Extreme 2000 PRO bol navrhnutý efektívne, aby zahŕňal všetky jeho kľúčové funkcie bez obetovania objemu tlače. Napriek svojej obrovskej prevádzkovej ploche je Extreme 2000 PRO optimálny pre všetky pracovné priestory. Cievky vlákna a ovládacia skrinka sú integrované v uzavretom kryte a sú otvorené pre ľahký prístup, keď mierne zatlačíte na panely. 7-palcový dotykový displej je ergonomicky umiestnený na úrovni pohodlnej pre používateľa.
Druh filamentov
otvorený (rôzni výrobcovia)
Priemer tlačovej struny
1,75 mm
Pracovná teplota trysky (°C)
180-300
Hrúbka nanesenia vrstvy (µm)
0,2-0,9 mm
Referovanie trysiek ( X - Y)
poloautomatické
Snímač struny
v cene tlačiarne
Technológia tlače
FFF/FDM
Napájanie
1800 W
Vyrovnanie podložky
automatické
Display
7" plnofarebný dotykový displej
Software
Simplify3D
Technológia extrudéra
Direct Drive
Počet trysiek
1
Vyhrievanie podložky (°C)
0-60
Počet extrúderov
Mono- alebo Dual-Feed extrudér
Pracovný rozsah (Š x H x V)
700x700x1700 mm
Podporované formáty
STL, CWPR, OBJ
Rozmery tlačiarne (Š x H x V)
1340x1050x2240 mm
Priemer trysky (mm)
0,40
Priamo podporované materiály
PLA, PET, PRO1 (Náhrada ABS), Pružné vlákna
Dátový prenos
Wi-Fi, USB port, Ethernet
Podporované platformy
Windows 7 +, OS X, LINUX
Podložka
Vyhrievaná hliníková platňa až do 60°
*
*
*
* povinné údaje
Produkty Frézy AKCIA
Používaním stránok prevádzkovateľa COMMERC SERVICE spol. s r.o.
beriem na vedomie, že stránka používa výhradne nevyhnutne potrebné cookies.
Viac informácií.