Píla pásová Ergonomic 290.258 DGANC BOMAR

icon Na objednávku   |   BOMAR, s.r.o.
Píla pásová Ergonomic 290.258 DGANC BOMAR Viac …
19 749,36 € / ks s DPH
16 457,80 € / ks bez DPH
Jednotka:
ks
Kód:
101.148.B1
Kód 2:
69456
Plne automatická pásová píla s možnosťou obojstranných uhlových rezov s automatickým polohovaním ramena.
Hydraulicky je ovládaný posuv materiálu do rezu, upínanie materiálu a posuv ramena pílového pásu do rezu a späť. Dĺžka jedného podania je 1500 mm.
V spojení s najvyššou možnou polohovacou rýchlosťou je tak zaručená doposiaľ nedosiahnuteľná produktivita a flexibilita.
Po naprogramovaní počtu kusov, dĺžky a uhlov na každej strane kusu sa vykoná celý pracovný cyklus. Riadiaca jednotka B&R je vybavená veľkým prehľadným displejom.
Programovanie sa vykonáva v jednoduchých krokoch a používateľ má o ňom vďaka grafickému zobrazeniu jednotlivých úsekov dobrý prehľad.
Opakujúce sa údaje o jednotlivých kusoch je možné uložiť do riadiacej jednotky stroja av prípade potreby ich načítať. Do riadiacej jednotky je možné uložiť až 60 programov.
Pri prepnutí stroja do ručného režimu je možné ovládať všetky funkcie stroja oddelene.
Robustné rameno je vyrobené zo šedej liatiny čo prispieva k lepšiemu pohlcovaniu vibrácií pri rezaní, než pri zvarenom ramene.
Presné tvrdokovové vedenie pásu, kĺb ramena píly uložený v predpätých kuželíkových ložiskách, 27 mm vysoký pílový pás a synchrónne bežiaca kefa na odstraňovanie triesok sú predpokladom pre vynikajúci rezný výkon.

Zveráky sú uložené bez vôle na predpätom lineárnom vedení. Pohyblivý zverák sa otvára obojstranne, čím sa eliminujú kolízie u nerovného materiálu.
Priebežná valčeková dráha zaisťuje jednoduché a bezpečné podávanie krátkych materiálov. Nastavenie uhla sa vykonáva elektromechanicky od -45 ° do +60 ° počas cca. 3 sekúnd s presnosťou ±0,1°.
Detektor výšky materiálu umožňuje, aby rameno píly nabehlo až tesne nad materiál maximálnou rýchlosťou, čo výrazne skracuje dobu cyklu.
K štandardnému vybaveniu patrí okrem iného automatická regulácia prítlaku pílového pásu do rezu v závislosti od odporu rezaného materiálu a frekvenčný menič, ktorý umožňuje nastaviť optimálnu rýchlosť pílového pásu voči rezanému materiálu v rozsahu 20-120 m/min., čo významne zvyšuje ako životnosť pílových pásov tak aj produktivitu stroja.
Celkové prevedenie stroja predurčuje tento automat na rezanie malých až stredných veľkostí profilov najmä v oblasti častých obojstranných uhlových rezov s presnosťou jedného podania 0,2 mm.
Rozsiahle možnosti rozšírenia stroja pomocou voliteľného vybavenia, príslušenstva a manipulačných systémov, a to ako na prívodnej, tak na výstupnej strane.

Kľúčové vlastnosti:
-Automatická regulácia tlaku do rezu
-Priechodná valčeková dráha až k hlavnému zveráku
-Výkonný dvourychlostní motor
-Jednoduchá obsluha a údržba

Poznámka: uvedená cena je orientačná a nezohľadňuje prípadné inštalačné a dopravné náklady, energetické a materiálové príplatky výrobcu stroja a pod. Presnú cenovú a termínovú kalkuláciu
Vám radi zašleme
Max. rozmer delenia pre profily (mm):
325.0
Max. rozmer pre kruhové prierezy (mm) :
258.0
Posuv ramena
automatický
Chladenie
ANO
Natáčanie ramena:
vpravo 60°/vľavo 45°
Zdvih ramena:
automatický
Rýchlosť pílového pásu (m/min):
20-120
Hmotnosť stroja (kg):
1500
Rozmer pílového pásu (mm):
2910 x 27 x 0,9
Výkon motora stroja:
1,5 kW, 3x400 V/ 50 Hz
*
*
*
* povinné údaje
Produkty Frézy AKCIA
Používaním stránok prevádzkovateľa COMMERC SERVICE spol. s r.o.
beriem na vedomie, že stránka používa výhradne nevyhnutne potrebné cookies.
Viac informácií.