Píla pásová Proline 520.450 ANC BOMAR

icon na objednávku 14 dní   |   BOMAR, s.r.o.
Píla pásová Proline 520.450 ANC BOMAR Viac …
36 520,94 € / ks s DPH
30 434,12 € / ks bez DPH
Jednotka:
ks
Kód:
101.266.B1
Kód 2:
69468
Táto dvojstĺpová automatická pásová píla, určená na kolmé rezy až do priemeru 450 mm, je dokonalým kompromisom medzi kvalitou a cenou.
Rameno píly je vedené dvoma robustnými stĺpmi a uložené na predopnutom lineárnom vedení bez vôle na jednej strane, a na druhej strane na pomocnom vedení.
Presné trojstranné tvrdokovové vedenie pílového pásu, 34 mm vysoký pílový pás a synchrónne bežiaca kefa na odstraňovanie triesok, sú predpokladom pre vynikajúci rezný výkon tohto stroja.

Hydraulicky je ovládaný posuv materiálu pod pílový pás, upínanie materiálu a posuv ramena pílového pásu do rezu a späť. Maximálna dĺžka jedného podania je 600 mm.
Zadávanie dát prebieha pomocou prehľadnej fóliovej klávesnice a displeja. Programovanie sa vykonáva v jednoduchých krokoch a používateľ má o ňom ( vďaka grafickému zobrazeniu jednotlivých úsekov ) dobrý prehľad.
Pri prepnutí stroja do ručného režimu je možné ovládať všetky funkcie stroja oddelene. Všetky ovládacie prvky sú umiestnené na voľne polohovateľnom ovládacom paneli. O upínanie materiálu sa starajú plnozdvihové zveráky.

Stroj je vybavený frekvenčným meničom, ktorý umožňuje nastaviť optimálnej rýchlosti pílového pásu voči rezanému materiálu v rozsahu 20 – 120 m/min., čo významne zvyšuje životnosť pílových pásov aj produktivitu stroja.
Pílový pás je naklonený oproti ložnej ploche zveráka pod uhlom 2 °, čo tiež zásadne znižuje rezné časy a prispieva k vyššej životnosti pílového pásu.
Dvojstĺpové pásové píly vďaka svojej konštrukčnej tuhosti ramena dosahujú oveľa kratšie rezné časy, najmä pri plných materiáloch, než stroje s kĺbovým uložením ramena píly.

Kľúčové vlastnosti:
-Automatická regulácia tlaku ramena do rezu
-Výškovo nastaviteľná horná poloha ramena
-Obojstranné lineárne vedenie ramena píly
-Delený zverák

Poznámka: uvedená cena je orientačná a nezohľadňuje prípadné inštalačné a dopravné náklady, energetické a materiálové príplatky výrobcu stroja a pod. Presnú cenovú a termínovú kalkuláciu
Vám radi zašleme
Max. rozmer delenia pre profily (mm):
520.0
Max. rozmer pre kruhové prierezy (mm) :
450.0
Posuv ramena
hydraulický
Chladenie
ANO
Zdvih ramena:
automatický
Rýchlosť pílového pásu (m/min):
20-120
Hmotnosť stroja (kg):
1600
Rozmer pílového pásu (mm):
6020 x 41 x 1,3
Výkon motora stroja:
4 kW, 3x400 V/50 Hz
*
*
*
* povinné údaje
Produkty Frézy AKCIA
Používaním stránok prevádzkovateľa COMMERC SERVICE spol. s r.o.
beriem na vedomie, že stránka používa výhradne nevyhnutne potrebné cookies.
Viac informácií.