Píla pásová Construction 820.450 DGS BOMAR

icon na objednávku 14 dní   |   BOMAR, s.r.o.
Píla pásová Construction 820.450 DGS BOMAR Viac …
51 270,74 € / ks s DPH
42 725,62 € / ks bez DPH
Jednotka:
ks
Kód:
101.216.B1
Kód 2:
51742
Construction 820.450 DGS je stĺpový hydraulický poloautomat špeciálne navrhnutý na delenie oceľových profilov a nosníkov, umožňujúci obojstranné uhlové rezy až do šesťdesiatich stupňov.
Predpnuté lineárne vedenie ramena na jednej strane a podporné vedenie na zranenia druhej, spolu s využitím polymérneho betónu, ktorým sú stĺpy, rameno aj podstavec vyplnené, zaisťujú vysoko kvalitný a rýchly rez s dokonalou absorbciou vibrácií.
Pílový pás 41 mm a špeciálne uloženie ramena pod uhlom 6° sú hlavné výhody pri rezaní profilového materiálu.

Pohodlnosť obsluhy stroja umožňujú ovládacie prvky koncentrované na premiestniteľnom paneli, pričom komunikácia prebieha pomocou podsvieteného dobre čitateľného štvorriadkového displeja.
Prednosťou stroja sú doplnky v štandardnom prevedení, ako digitálny ukazovateľ automatického natáčania ramena na uhol, horné pomocné upnutie materiálu, zobrazovač rýchlosti pásu menenej frekvenčným meničom, zapamätanie prednastavenej polohy ramena a zveráka po reze, automatické nastavenie pohyblivej vodiacej kocky alebo automatická zmena rýchlosti klesania ramena do rezu v závislosti od tvaru materiálu.
Pracovný cyklus začína nevyhnutným nastavením stroja do pracovnej pozície a natočením ramena pre prípadný uhlový rez.

Po vložení materiálu a stlačení ŠTART tlačidla dôjde k upnutiu materiálu plnozvihovým hydraulickým zverákom, nastavenie pohyblivej vodiacej kocky a rozbehnutiu pílového pásu.
Obsluha nastaví optimálnu Rýchlosť pásu a rýchlosti klesania ramena do rezu pomocou prepúšťacieho ventilu. Po dokončení rezu sa rameno vráti a zverák sa otvorí do prednastavenej polohy.
Potom sa cyklus opakuje. Systém vstupných a výstupných valčekových dopravníkov, priečnych podávačov materiálu a odmeriavacích dĺžkových dorazov umožňuje zostaviť rezaciu linku na mieru podľa potrieb zákazníka.
K dispozícii je aj široká ponuka príslušenstva, ako napríklad chladenie a mazanie olejovou hmlou (Micronizer), hydraulický ukazovateľ napnutia pásu, laserová ryska vyznačujúca miesto budúceho rezu a mnohé ďalšie podľa priania.

Kľúčové vlastnosti:
-Pílové rameno je uložené na predopnutých lineárnych vedeniach
-Automatická regulácia prítlaku pílového pásu do rezu
-Hydraulický plnozdvihový upínací delený zverák
-Voľne polohovateľný ovládací pult

Poznámka: uvedená cena je orientačná a nezohľadňuje prípadné inštalačné a dopravné náklady, energetické a materiálové príplatky výrobcu stroja a pod. Presnú cenovú a termínovú kalkuláciu
Vám radi zašleme
Max. rozmer delenia pre profily (mm):
820.0
Max. rozmer pre kruhové prierezy (mm) :
450.0
Posuv ramena
automatický
Chladenie
ANO
Natáčanie ramena:
vpravo 60°/vľavo 60°
Zdvih ramena:
automatický
Rýchlosť pílového pásu (m/min):
20-120
Hmotnosť stroja (kg):
2800
Rozmer pílového pásu (mm):
6 470 × 41 × 1,3
Výkon motora stroja:
4 kW, 3x400 V/50 Hz
Hmotnosť:
5500 kg
*
*
*
* povinné údaje
Produkty Frézy AKCIA
Používaním stránok prevádzkovateľa COMMERC SERVICE spol. s r.o.
beriem na vedomie, že stránka používa výhradne nevyhnutne potrebné cookies.
Viac informácií.