TWIM 15/230V SKF indukčný ohrievač ložísk

icon do 10 pracovných dní   |   SKF
TWIM 15/230V SKF indukčný ohrievač ložísk Viac …
2 268,00 € / ks s DPH
1 890,00 € / ks bez DPH
Jednotka:
ks
Kód 2:
215140
Značka:
Prenosný indukčný ohrievač SKF TWIM 15 je navrhnutý na zahrievanie valivých ložísk, ktoré sú namontované s interferenčným uložením na hriadeľ. Zahrievanie ložiska spôsobuje jeho rozšírenie, čo vylučuje potrebu použitia sily počas inštalácie. Všeobecne je použitie TWIM 15 na vytvorenie teplotného rozdielu medzi ložiskom a hriadeľom 90 ° C (162 ° F) dostatočné na to, aby bolo možné inštaláciu. Okrem toho sa TWIM 15 môže použiť na ohrievanie ďalších kovových prstencovitých kovových komponentov, čo poskytuje flexibilitu pri používaní.
S využitím elektrickej energie má TWIM 15 plastovú konštrukciu zo sklených vlákien, odolnú voči vysokým teplotám, ktorá umožňuje nízky teplotný rozdiel medzi vnútorným a vonkajším krúžkom ložiska. To pomáha znižovať vnútorné napätie, ktoré sa vytvára v dôsledku nadmernej tepelnej rozťažnosti vnútorného krúžku v porovnaní s vonkajším krúžkom.
Jednotka má užívateľsky prívetivý ovládací panel LED, ktorý nevyžaduje špeciálne školenie a je ľahko pochopiteľný. Panel sa používa na reguláciu teploty a tiež indikuje, že TWIM 15 je funkčný.
Výhody TWIM 15:
Inovatívne vyhrievanie ložísk
Prenosný, kompaktný a ľahký
Nevyžadujú sa podporné strmene
Automatické sledovanie teploty
Príslušne zisťuje veľkosť ložísk a zahrieva sa
Dve úrovne výkonu a tri konfigurácie výkonu
Užívateľsky príjemný ovládací panel LED
Tichá prevádzka
Balenie prenosného indukčného ohrievača TWIM 15 obsahuje:
Prenosný indukčný ohrievač TWIM 15
Magnetická teplotná sonda typu K 400 mm TWIM 15-3
Rukavice odolné voči teplote TMBA G11
Vlastnosti produktu
Všestranný
Kvôli plochému tvaru indukčnej dosky nie je podporný strmeň potrebný. Tým sa zvyšuje typ komponentov, ktoré sa dajú zohriať na doske, a tiež sa znižuje počet potrebného príslušenstva.
Prenosný
Vďaka použitej stredofrekvenčnej technológii a výberu materiálov je ohrievač ľahký. Zabudovaná rukoväť tiež uľahčuje prepravu a dá sa ľahko skladovať.
Inovatívne vykurovanie
Vďaka inteligentnej konštrukcii a obslužnému softvéru vytvára ohrievač nízky teplotný rozdiel medzi vnútorným a vonkajším krúžkom ložiska. To znižuje vnútorné napätie vytvárané v dôsledku nadmernej tepelnej rozťažnosti vnútorného krúžku v porovnaní s vonkajším krúžkom
Regulácia výkonu
Vďaka dvom nastaveniam výkonu môže TWIM 15 zložkami citlivými na teplo pôsobiť pomalšie. Tiež je možná nenosná konfigurácia výkonu, keď je väčšina energie zameraná na otvor súčasti.
Tichý
Použitie vysokofrekvenčnej technológie na zahrievanie komponentov nevytvára hluk. LED dióda signalizuje, kedy sa TWIM 15 zahrieva, aj keď to nepočujete!
Max. nosnosť:20kg
Min. priemer otvoru ložiska: 20 mm
Max. priemer otvoru ložiska: 320mm
Max. šírka ložiska: 85mm
Ovládanie teploty:od 20°C až 200°C
demagnetizácia: ohrievač nemagnetizuje
Rozmery (šxvxh):450x500x100mm
Celková váha: 6,6 kg
Hmotnosť:
6.6 kg
*
*
*
* povinné údaje
Produkty Frézy AKCIA
Používaním stránok prevádzkovateľa COMMERC SERVICE spol. s r.o.
beriem na vedomie, že stránka používa výhradne nevyhnutne potrebné cookies.
Viac informácií.